Mastergradsmarkering for ferdige kandidater på lektorutdanningen 8-13 ved Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning, studiested Tromsø

Fakultet for humaniora, samfunnsvitenskap og lærerutdanning har gleden av å invitere ferdige mastergradskandidater på lektorutdanningen 8-13 med familie til offisiell markering av mastergraden våren 2019, studiested Tromsø.

Markeringen finner sted fredag 7. juni kl. 12.00 på TEO-H1 Auditorium 2.

På programmet vil det bli taler og presentasjon av ferdige kandidater med tittel på mastergradsoppgaven. Seremonien blir avsluttet med enkel servering av mat og drikke (kun for påmeldte) i "lillekantina" (HSL-kantina) samt fotografering.

Påmeldingfrist: onsdag 22. mai 2019.

Alle ansatte ved aktuelle fakultet er hjertlige velkomne til markeringen i TEO-H1 Auditorium 2.

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
When: 07. juin 2019 kl. 12.00–15.00
Where: Teorifagbygget, hus 1, Auditorium 2