Bilde av Husjord, Line
Photo: Torje Jenssen
Bilde av Husjord, Line
Institutt for lærarutdanning og pedagogikk line.husjord@uit.no +4777660436 Tromsø You can find me here

Line Husjord



  • Line, Karin :
    13. En ung smak av kvensk matkultur
    06. mai 2025 DOI
  • Ingrid, Line :
    9. Lærerstudenters erfaringer fra tverrfaglig undervisning om samisk og kvensk matkultur i samiske og kvenske omgivelser
    06. mai 2025 DOI
  • Bengt, Line :
    Mat og Musikk for livsmestring
    2020
  • Line, Kristin Emilie W :
    Skolemåltidet i ungdomsskolen - et mulighetsrom for gode helsevalg
    2020
  • Line :
    Er det behov for kompetanse i ernæring, kosthold og helse i barnehagens helsefremmende arbeid med mat og måltider?
    Psykologi i kommunen (PIK) 15. octobre 2018
  • Line, Gørill :
    Kvensk og sjøsamisk matkultur i Nord-Troms og Finnmark i et variert materielt og immaterielt landskap
    Fagbokforlaget 2025
  • Grete Modell, Line, Kari :
    Matkulturer i Norge. Samisk, kvensk/norskfinsk, skogfinsk, jødisk, romsk og romani/tater i fagområdet mat og helse i lærerutdanningene
    Fagbokforlaget 2025 FULLTEKST
  • Grete Modell, Line, Kari :
    Forord
    2025 FULLTEKST
  • Grete Modell, Line, Kari :
    Innledning
    2025 DOI
  • Line, Rune :
    Maritime Arctic Competence for Sustainable and Safe Shipping
    2024
  • Hanne, Line :
    Alternative practice training in Food and health in secondary school for teacher students without integrated practical training at University
    2024
  • Karin Helene, Line, Thilde Kleppe, Ole Martin, Ingrid :
    Studentaktive læringsformer på emnet BLU-2015: Fysisk aktivitet og kosthold i barnehagen
    2024
  • Line, Hanne :
    Online aids for oral and practical didactic exams in food and health in teacher education at University
    2023
  • Line, Annette :
    Summery report of the Field exercise 7th - 9th oktober 2022 SARex Arctic Maritime Public Health
    UiT Norges arktiske universitet 2023
  • Line, Gjertrud :
    En alternativ praksis
    2022
  • Line :
    Nasjonale føringer - kosthold Barnehagens kosthold Betydningen av et godt kosthold
    2022
  • Ingrid, Line :
    Uteskole
    2022
  • Line, Grete Modell, Kari :
    Samisk matkultur i Mat og helsefaget - forankring i LK 2020
    2022
  • Karin Helene, Anne, Line, Harald Eivind, Greta, Bengt :
    Endelig søkelys på de praktiske og estetiske fagene i skolen?
    2022
  • Karin Helene, Anne, Line, Greta, Harald Eivind, Bengt :
    En lysere fremtid i skolene?
    2022
  • Line, Gjertrud :
    En alternativ praksis Hvordan kan studenter i mat- og helsefaget sikres en yrkesrelevant praksis?
    2022
  • Line, Bengt :
    Mat og musikk i lærerutdanningen - et arbeid med tverrfaglige tema - folkehelse og livsmestring
    2022
  • Espen Viklem, Annette, Line, Vivian D., Hanne, Anne Svelstad et al.:
    Vellykket øvelse på sjø og land i Narvik
    10. octobre 2022
  • Jan, Line, Annette, Mona Lahm, Anne Svelstad, Sverre Håkon et al.:
    "20 skipbrudne reddet i land i Beisfjord - øvelse"
    09. octobre 2022
  • Christin, Annette, Line, Vivian D., Anne Svelstad, Guy Beeri et al.:
    Øvde på hva man gjør om cruiseskip havarerer: - Man må berge seg selv i fem dager
    10. octobre 2022
  • Karin Helene, Line, Greta, Anne, Harald Eivind, Bengt :
    Stor mangel på lærere i praktisk-estetiske fag
    Utdanningsnytt.no 2022
  • Avis, Annette, Line, Vivian D., Anne Svelstad, Sverre Håkon et al.:
    Øvde på hva man gjør når cruiseskip havarerer: - Man må berge seg selv i inntil 5 døgn
    10. octobre 2022
  • Espen Viklem, Annette, Line, Vivian D., Mona Lahm, Anne Svelstad et al.:
    Fakulteter sammen om redningsøvelse i Narvik
    07. octobre 2022
  • Bengt, Line, Veronica :
    Mat og musikk for livsmestring
    2021
  • Line :
    Om Lærerutdanningen - for karrieredager for frydenlund videregående skole Nordland
    2021
  • Heidi, Anne Bergliot, Line, Bengt, Åsmund, Andrea Kjekshus et al.:
    Individuelle og kollektive tverrfaglige perspektiver i utdanning: Om å bygge broer mellom fag og utdanningsnivåer for bærekraftig omstilling
    2021
  • Line, Annette :
    The Nutrition Project - a Pilot Study SARex Svalbard spring 2019
    2019
  • Line, Karin Helene :
    Rapport til Result - Fysisk aktivitet og kosthold i barnehagen
    2018
  • Line :
    Promotering av Master i lærerutdanning - UiT
    2018
  • Line :
    Faglig bidrag om master i femårig faglærerutdanning i praktisk estetiske fag
    2018
  • Karin Helene, Line :
    Mer fysisk aktivitet i barnehagen
    07. avril 2015
  • Line :
    Barn og ernæring - Lørdagsuniversitetet
    2015
  • Line :
    Om Lærerutdanningen
    2015
  • Line :
    Betydningen av gode vaner og sunt kosthold
    2014
  • Line :
    Barnehagen - fremtidens folkehelse
    08. janvier 2014
  • Line :
    Friskere 2014 - Om matallergi, sunn mat og fysisk aktivitet
    2014
  • Line :
    Mat og drikke - hvordan praktisere og gjennomføre retningslinjene for mat og drikke i barnehagen?
    2014
  • Line :
    Friskere 2014 - om matallergi
    2014
  • Line :
    Om lærerutdanningen v UiT
    2014
  • Line :
    Om barnehagen - fremtidens folkehelse
    2013
  • Line :
    - fremtidens folkehelse
    12. décembre 2013
  • Line :
    Barnehagen - fremtidens folkehelse
    2013
  • Line :
    mat og helse i barnehagen - for foreldre og tilsatte
    2011
  • Line :
    Mat og helse i barnehagen - et seminar for tilsatte
    2011
  • Line :
    utfordringer og praktiske tiltak i barnehagekostholdet
    2011

  • The 50 latest publications is shown on this page. See all publications in Cristin here →


    Research interests

    • Matkulturer i Nord-Norge
    • Tverrfaglighet 
    • Alternative praksisformer i lærerutdanningen - sammenheng mellom utdanning og praksisfelt

    Jeg er også medlem i den eksterne forskningsgruppa BRIDGES 

    Teaching

    Underviser i faget mat og helse: GLU 1.-7, GLU 5.-10., BLU Fordypning Bachelor, samt i barnehagelærerutdanningen første og andre år.



    Member of project



    ILP Lærerutdanning 5.008


    Click for bigger map