For virksomheter

Arbeidslivsdagen 2019

Velkommen til UiT Norges arktiske universitet sitt årlige rekrutteringsarrangement for offentlige og private virksomheter!

Hver høst deltar ca. 2500 studenter på en begivenhetsrik dag med stands, bedriftspresentasjoner og karriereaktiviteter. De siste årene har rundt 100 virksomheter vært representert på arrangementet, og vi håper din virksomhet har lyst til å besøke UiT campus Tromsø på årets arrangement torsdag 12.september.

Våre 15 500 studenter er fordelt på studier innen de fleste fagområder, inkl. juridiske fag, økonomiske og administrative fag, naturvitenskaplige og teknologiske fag, helsefag og samfunnsfag.

Arbeidslivsdagen 2019 vil bestå av fire hoveddeler: 

  • Stands. fra kl. 10.30-14.00.  Alle stands vil ha tilgang til trådløst internett, tilgang til strøm, bord og stoler om nødvendig.
  • Presentasjoner. Presentasjonene varer i 12 minutter og vil gå slag i slag gjennom dagen. Det vil være begrenset antall presentasjoner. 
  • Karrierefløy. Karrierefløyen vil bestå av aktiviteter som intervjutrening, CV-foto, personlighetstest, CV-kurs og karriereprat, der studentene kan delta for å lære og utvikle seg. 
  • Lynmøter(speed-dating). Har din virksomhet ledige stillinger/internship? Vi tilrettelegger slik at dere får møte studentene til korte samtaler. Det vil være et begrenset antall plasser, så vær snar å melde din interesse!  

Påmelding til arrangementet vil være bindende, men ved avmelding før 1. august påløper det ingen arrangementsavgift. Avmelding mellom 1. august og 20. august belastes med 50% av avgiften, mens avmelding etter 20. august belastes med 100% av avgiften.

Påmeldingen til arrangementet er avsluttet.

Virksomheter som er påmeldt kan melde sin interesse for presentasjoner og lynmøter ved å sende mail til ald@uit.no 

 

For de som ønsker å sende materiell i forkant kan dere adressere det til:
Arbeidslivsdagen ved Siren Somby
UiT Norges arktiske universitet 
Driftssentralen
Avd. for bygg og eiendom
9037 Tromsø 
Telefon 41933359 

 

 

Gjerne lik oss på Facebook for å følge med på markedsføringen av arrangementet og deres bedrifter.

 

Koble.co er et verktøy som gjør det enkelt å samle inn informasjon om studentene dere møter på stand, som bilde, utdanning og arbeidserfaring. I tillegg leverer Koble.co oppfølgingsverktøy, slik at karrieredager kan bli starten på relasjonsbygging. Tjenesten er GDPR-compliant

 

Har du spørsmål og innspill? Send mail til ald@uit.no