Arctic accelerator

Ønsker du et 6mnd forretningsutviklingsprogram og muligheten til å vinne 100.000,-?

KUPA samarbeider med Lundin Foundation, Equinor, Innovasjon Norge og SIVA om et unikt utviklingsprogram, Arctic Accelerator, spesielt rettet mot gründere med innovative forretningsidéer og et ønske om å skalere denne idéen raskt.

Målgruppen er gründere, start-ups eller innovasjonsprosjekter i eksisterende bedrifter som ønsker å akselerere prosessen fra idé til virkelighet. Søknadsfrist er 31. oktober hvert år.

Arctic Accelerator er et kostnadsfritt utviklingsprogram som består av fire tematiske samlinger fra november til juni. I tillegg får hvert team en mentor som sørger for individuell oppfølging gjennom hele akseleratoren.

Programmet er en ideell måte å komme i kontakt med et utstrakt nettverk av potensielle investorer og pilotkunder. Programmet avsluttes med Demo Day i juni hvor beste forretningsidé, og vinneren av 100.000,- kåres.

Målet med programmet er å akselerere prosessen fra idé til virkelighet. Mer om programmet og søknadsskjema finner du på Arctic Accelerators nettside

Arctic Accelerator blir representert på stand i glassburet i Solhallen sammen med Start UiT og Norinnova. Dra innom 12. september og si hei!